Η Αλεξία Μουστάκα αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου είχε παραπάνω σκηνές στην ταινία αλλά κόπηκαν στο μοντάζ»

August 12, 2023


Στον τηλεφωνικό αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes φιλοξενήθηκε η Αλεξία Μουστάκα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την χαμένη υποψηφιότητα του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα, στα βραβεία Όσκαρ το 1964.«Μου το ‘χε πει και ο ίδιος, δηλαδή το έχω ακούσει με τα αυτιά μου, ότι είχε παραπάνω σκηνές στην ταινία …


Στον τηλεφωνικό αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes φιλοξενήθηκε η Αλεξία Μουστάκα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την χαμένη υποψηφιότητα του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα, στα βραβεία Όσκαρ το 1964.

«Μου το ‘χε πει και ο ίδιος, δηλαδή το έχω ακούσει με τα αυτιά μου, ότι είχε παραπάνω σκηνές στην ταινία «Ζορμπάς» και απλά κόπηκαν στο μοντάζ. Οπότε εάν είχε δύο λεπτά παραπάνω, ήξερε ότι θα ήταν υποψήφιος για Όσκαρ. Κάτι το οποίο δεν έγινε δυστυχώς», δήλωσε αρχικά η Αλεξία Μουστάκα.

«Ήταν από τις ιστορίες που μου είχε πει, δεν ήταν κάτι που το κουβαλούσε μετά σε όλη του τη ζωή σαν μαράζι. Έτσι κι αλλιώς μετά του είχαν κάνει και πρόταση να πάει στο Hollywood, να παίξει σε μία ταινία με τον Michael Caine αλλά εκείνος δεν δέχθηκε», επισημαίνει η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Μάλιστα, η Αλεξία Μουστάκα εξομολογήθηκε πως: «Κάποια στιγμή τον ρώτησα: γιατί δεν πήγες στην Αμερική, βρε μπαμπά; Και μου είχε απαντήσει: αν είχα πάει, δεν θα είχα εσένα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.