Η Στέλλα Κονιτοπούλου εξομολογείται: «Πέρασα κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι τελείωσα, ότι δεν έχω αξία»

August 11, 2023


Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ήταν σήμερα η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την κατάθλιψη που βίωσε.«Ήταν τότε που είχαν σταματήσει οι δισκογραφικές, είχα μάθει κι εγώ άνθρωποι να ασχολούνται μαζί μου και ξαφνικά όλο αυτό ήταν κάπως απότομο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα μάθει κάθε μέρα να χτυπάει το τηλέφωνό μου και το τηλέφωνό μ…


Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ήταν σήμερα η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την κατάθλιψη που βίωσε.

«Ήταν τότε που είχαν σταματήσει οι δισκογραφικές, είχα μάθει κι εγώ άνθρωποι να ασχολούνται μαζί μου και ξαφνικά όλο αυτό ήταν κάπως απότομο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα μάθει κάθε μέρα να χτυπάει το τηλέφωνό μου και το τηλέφωνό μου είχε σταματήσει να χτυπάει και πέρασα κατάθλιψη για δύο χρόνια.

Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένειά μου, με στήριξε πολύ σε αυτό και η δύναμη που έχω μέσα μου σαν άνθρωπος. Είπα “δεν είναι δυνατόν Στέλλα, εσύ να έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να το γυρίσεις”. Πήγα σε γιατρό και πήρα αγωγή. Αλλά είχα και τη δύναμη από μέσα μου», είπε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.