Μάνος Παπαγιάννης: Εντυπωσιακό το κάστρο που έφτιαξε στην άμμο

August 10, 2023


Έφτιαξαν από άμμο ένα απίθανο παλάτι.Κάστρα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις – Όλα όσα θα θυμάται ο Νικήτας μεγαλώνοντας.Ο Μάνος Παπαγιάννης περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του. Οι τέσσερίς τους – Μάνος, Λυδία, Νικήτας και Αγγελική- συνεχίζουν τις διακοπές τους. Μετά την Αίγινα και την Ελαφόνησο, σειρά είχε η Μεσσηνία. Εκεί στην Ακτή Περούλια στα Βουνάρια, παραθαλάσσιο οικισμό κοντ…


Έφτιαξαν από άμμο ένα απίθανο παλάτι.

Κάστρα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις – Όλα όσα θα θυμάται ο Νικήτας μεγαλώνοντας.

Ο Μάνος Παπαγιάννης περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του. Οι τέσσερίς τους – Μάνος, Λυδία, Νικήτας και Αγγελική– συνεχίζουν τις διακοπές τους. Μετά την Αίγινα και την Ελαφόνησο, σειρά είχε η Μεσσηνία. Εκεί στην Ακτή Περούλια στα Βουνάρια, παραθαλάσσιο οικισμό κοντά στην Κορώνη, μπαμπάς και γιος έφτιαξαν το πιο όμορφο κάστρο από άμμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.