Πανύψηλες κούκλες: Οι τρεις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς θα μπορούσαν να είναι μοντέλα

August 10, 2022


Πανύψηλες κούκλες: Οι τρεις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς θα μπορούσαν να είναι μοντέλα




Η Ελένη Πετρουλάκη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μαζί με τις τρεις κόρες της, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι κούκλες.



Στην Κρήτη με τις κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη

Η γuμνάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους σε παραλία της Κρήτης, όπου απολαμβάνουν τα μπάνια τους και να κάνουν κωπηλασία.

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Αλησμόνητες καλοκαιρινές στιγμές. Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα με τις κόρες μου στην αγαπημένη μου Κρήτη».

Οι διακοπές της Ελένης Πετρουλάκη με τις κόρες της







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.