Πατέρας παίζει στο χιόνι με τον γιο του που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δίνει μαθήματα ζωής

August 10, 2022


Ένα συγκινητικό βίντεο με έναν πατέρα που έπαιζε στο χιόνι με το ανάπηρο παιδί του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.Ειδικότερα, η κακοκαιρία, εκτός από την Ελλάδα, χτύπησε και την Τουρκί…


Ένα συγκινητικό βίντεο με έναν πατέρα που έπαιζε στο χιόνι με το ανάπηρο παιδί του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

Ειδικότερα, η κακοκαιρία, εκτός από την Ελλάδα, χτύπησε και την Τουρκία, με πολλά παιδιά να βγαίνουν για χιονοπόλεμο, εκμεταλλευόμενα τις χειμερινές διακοπές από το σχολείο.

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό βίντεο στο TikTok από την Τουρκία

Αρκετά ήταν τα στιγμιότυπα από την κακοκαιρία που βιώνει η Τουρκία, αλλά ένα βίντεο ήταν αυτό που ξεχώρισε και έγινε viral μέσω του TikTok.

Το βίντεο δείχνει έναν πατέρα να φτιάχνει χιονόμπαλες και να παίζει με το παιδί του, το οποίο είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ συνοδεύεται από τη λεζάντα «Άνθρωπος ως άνθρωπος».

Bu Adam Benim Babam ❤ pic.twitter.com/t153jJvGIR

— Av.Serkan Bayram (@AvSerkanBayram) January 26, 2022

 

Πηγή : enimerotiko.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.