Την θυμάστε έτσι; Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

August 10, 2022


Είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε στη σειρά του “Λίτσα com”. Το κορίτσι που έφηβη ούσα είχε εντυπωσιάσει για το ταλέντο της. Βλέπετε είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη, κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του…


Είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε στη σειρά του “Λίτσα com”. Το κορίτσι που έφηβη ούσα είχε εντυπωσιάσει για το ταλέντο της. Βλέπετε είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη, κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη.

 

Σήμερα είναι μια καλλονή που θα έχει βασικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Η Ηλιάνα άλλαξε πολύ όμως τα σαρκώδη χείλη της – το σήμα κατατεθέν της – δεν άλλαξαν ποτέ. Χαρείτε την παρακάτω:

 

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.