Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης! «Βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση»

August 10, 2022


Με δίχως άλλη υπομονή έκανε το «μπαμ» του ο Χάρης Βαρθακούρης στα social media σήμερα το απόγευμα θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αφορμή στάθηκε ακόμη ένας fake λογαριασμός …


Με δίχως άλλη υπομονή έκανε το «μπαμ» του ο Χάρης Βαρθακούρης στα social media σήμερα το απόγευμα θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αφορμή στάθηκε ακόμη ένας fake λογαριασμός που χρησιμοποιούσε το όνομα του.

  • Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του τόσο για το γεγονός πως κάποιος υποδύθηκε πως είναι ο ίδιος όσο και για το γεγονός πως οι διαδικτυακοί του φίλοι πίστεψαν ότι είναι ο ίδιος!

«Σας παρακαλώ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ αν αυτό είναι δικό μου!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Use your judgement» έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.