Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι- Τι όνομα θα δώσουν στον γιο τους;

August 10, 2022


Τα πιο γλυκά γενέθλια της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες, καθώς διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της.Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε στις δημόσιες ευχαριστίες της συντρόφου το…


Τα πιο γλυκά γενέθλια της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες, καθώς διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της.

  • Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Ο τραγουδιστής μάλιστα διοργάνωσε πάρτυ έκπληξη στην αγαπημένη του και η ίδια θέλησε δημόσια να τον ευχαριστήσει για όλα όσα ετοίμασε για εκείνη.

Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε στις δημόσιες ευχαριστίες της συντρόφου του λέγοντας: “Ζωή μου σ’ αγαπώ πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα” ενώ στη συνέχεια η μητέρα της Λάουρα Νάργες αποκάλυψε μάλλον άθελά της το όνομά που θα δώσει το ζευγάρι στον γιο του λέγοντας: “Αξίζετε και τα δυο σας τα καλύτερα. Να τη χαιρόμαστε αγόρι μου και του χρόνου με το καλό με τον Αλέξανδρο”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.