Άγριο ξέσπασμα από τον Σχίζα- «Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα»

August 10, 2022


Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του 5ου Survivor και όπως είναι αναμενόμενο το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του ανήκει. Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότε…


Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του 5ου Survivor και όπως είναι αναμενόμενο το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του ανήκει.

  • Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.