Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έγινε οκτώ μηνών – Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

August 9, 2023


Η μικρή Ολίβια έκλεισε τους 8 μήνες!Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, με την κόρη της, Ολίβια, να συμπληρώνει τους οκτώ μήνες ζωής!Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η γνωστή Youtuber – επιχειρηματίας δημοσίευσε τη νέα φωτογραφία με την κόρη της, Ολίβια να κοιμάται αγκαλιά με τον γάτο της, αναφέροντας πως η κόρη της συμπλήρωσε τους οκτώ μήνες ζωής.«Οκτώ μήνες Ολίβια και για πάντα και σήμερα γ…


Η μικρή Ολίβια έκλεισε τους 8 μήνες!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, με την κόρη της, Ολίβια, να συμπληρώνει τους οκτώ μήνες ζωής!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η γνωστή Youtuber – επιχειρηματίας δημοσίευσε τη νέα φωτογραφία με την κόρη της, Ολίβια να κοιμάται αγκαλιά με τον γάτο της, αναφέροντας πως η κόρη της συμπλήρωσε τους οκτώ μήνες ζωής.

«Οκτώ μήνες Ολίβια και για πάντα και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό», ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022 η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε την κόρη της, Η είδηση γίνεται γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με την ίδια να κάνει σχετική ανάρτηση λίγα 24ωρα μετά, όσο αποχωρούσε από το μαιευτήριο, επιστρέφοντας σπίτι με την νεογέννητη κόρη της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.