Μάκης Δελαπόρτας: «Δεν με πρόσeξαν στο χειρουργείο, μου άφησαν ανοιχτά τα μάτια»

August 9, 2023


Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε σε ένα χειρουργείο που είχε κάνει.Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».Ο ηθοποιός και βιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στο «κομπόδεμα» που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας:«Δεν έκανα περιουσία, αλλά το μεγάλο μου κομπόδεμα είναι η αγάπη του κόσμου, των συναδέλφων και το ότι κάνοντας ό…


Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε σε ένα χειρουργείο που είχε κάνει.

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο ηθοποιός και βιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στο «κομπόδεμα» που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας:

«Δεν έκανα περιουσία, αλλά το μεγάλο μου κομπόδεμα είναι η αγάπη του κόσμου, των συναδέλφων και το ότι κάνοντας όλα αυτά, περνάω πολύ καλά. Αν κάποια από αυτά τα βιβλία είχαν φτάσει στο Χόλιγουντ, θα είχα μία βίλα και ένα πολύ μεγάλο κομπόδεμα και για τα δισέγγονά μου (γέλια). Τώρα παλεύουμε όλοι για τη σωστή επιβίωση».

Τέλος, για το χειρουργείο που έκανε, δήλωσε: «Μπήκα και έκανα ένα εύκολο χειρουργείο, αλλά δεν με πρόσeξαν. Μου άφησαν τα μάτια ανοιχτά και τραυματίστηκε ο αμφιβληστροειδής μου. Για 15 μέρες τα μάτια μου ήταν με καρφιά, δεν έβλεπα τίποτα, μόνο σκοτάδι. Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.