Λιζέτα Νικολάου: Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

August 8, 2023


Οι ελπίδες δεν είναι πολλές από τους θεράποντες ιατρούςΔιασωληνωμένη στην εντατική παραμένει η Λιζέτα Νικολάου, μετά από ατύχημα που είχε σε καφετέρια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «On Time».Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που εν…


Οι ελπίδες δεν είναι πολλές από τους θεράποντες ιατρούς

Διασωληνωμένη στην εντατική παραμένει η Λιζέτα Νικολάου, μετά από ατύχημα που είχε σε καφετέρια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «On Time».

Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η Λιζέτα Νικολάου παραμένει διασωληνωμένη στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και δεν μπορεί να τη δει κανείς. Η «On Time» επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.