Πάρις Χίλτον: Διακοπές στο Πόρτο Χέλι με τον σύζυγό της, Carter Reum

August 8, 2023


Το βίντεο της Πάρις Χίλτον από τις παραλίες των Σπετσών – Στη συνέχεια μετέβη στο Πόρτο ΧέλιΗ Πάρις Χίλτον και ο σύζυγος της, Carter Reum, βρίσκονται στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι όπου περνούν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και η celebrity ποστάρει βίντεο από τις παραλίες του νησιού.Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της φαίνεται πως κάνουν ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους, αφ…


Το βίντεο της Πάρις Χίλτον από τις παραλίες των Σπετσών – Στη συνέχεια μετέβη στο Πόρτο Χέλι

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγος της, Carter Reum, βρίσκονται στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι όπου περνούν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και η celebrity ποστάρει βίντεο από τις παραλίες του νησιού.

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της φαίνεται πως κάνουν ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους, αφού πριν λίγους μήνες υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και ζουν υπέροχες στιγμές στη χώρα μας.

Κλόντια Σίφερ: Στην Ελλάδα και εφέτος το διάσημο τοπ μόντελ – Οι φωτογραφίες από τις Σπέτσες

Τον Ιούνιο, η Κλόντια Σίφερ βρέθηκε στις Σπέτσες. Το τοπ μόντελ, που στη δεκαετία του ’90 ήταν το αντίπαλο δέος της Σίντι Κρόφορντ, ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό από τις διακοπές στο όμορφο νησί.

Στις φωτογραφίες είναι μαζί με την καλή της φίλη, Uta Huesch, με την οποία και φωτογραφήθηκε σε ένα ιστιοπλοϊκό, καθώς και στο ξενοδοχείο τους.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλόντια Σίφερ έγραψε: «Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.