Το σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ – Τον αποχαιρετά κόσμος έξω από την OPAP Arena

August 8, 2023


Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ για να τον αποχαιρετήσει.Ένας 22χρονος φίλαθλος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από επιδρομή Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ακόμη, 9 άτομα τραυματίσθηκαν σοβαρά, εκ των οποίων 3 Έλληνες, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματισθεί κ…


Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ για να τον αποχαιρετήσει.

Ένας 22χρονος φίλαθλος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από επιδρομή Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ακόμη, 9 άτομα τραυματίσθηκαν σοβαρά, εκ των οποίων 3 Έλληνες, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματισθεί κι ένα 13χρονο κορίτσι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωστοποιηθεί τι συνέβη με τον 22χρονο από την Ελευσίνα, ο οποίος «έχασε» τη ζωή του, υποκύπτωντας στα τραύματά του, από χτυπήματα με μαχαίρι.

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από την OPAP Arena – «Αγιά Σοφιά» χθες το βράδυ (07/08) πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή και Ελλήνων χούλιγκαν. Στα επεισόδια πρωταγωνίστησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε ανακοινωθεί εν όψει του σημερινού (08/08) παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον κροατικό σύλλογο, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόσμος της ΑΕΚ στο σημείο της δολοφονίας

Στην οδό Ισμήνης, όπου μεταφέρθηκε το σώμα του 22χρονου οπαδού, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, βρίσκεται από το πρωί αρκετός κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος με κεράκια, κιτρινόμαυρα κασκόλ, αλλά κι ένα πανό που γράφει «Μάικ ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚΑΡΑ» αποχαιρετούν τον νεαρό που κατέληξε μετά από μαχαιριές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.