Χωρίς σουτιέν στην παραλία η Μαρία Ναυπλιώτου – Η πιο “καuτή” ανάρτηση της ηθοποιού στα 52 της

August 8, 2022


Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μία γυναικάρα με τα όλα της, αφού στα 52 της έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο χαμό με το κορμί της ποζάροντας με μαγιό στην παραλία. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει απελ…


Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μία γυναικάρα με τα όλα της, αφού στα 52 της έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο χαμό με το κορμί της ποζάροντας με μαγιό στην παραλία. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει απελευθερωθεί εντελώς και το απέδειξε μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όπου την παρακολουθεί και ένα μεγάλο κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός, λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η καινούρια σειρά του ΣΚΑΪ στην οποία πρωταγωνιστεί, βρέθηκε δίπλα στο κύμα και πόζαρε φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της, το οποίο ήταν κόκκινο με λεπτά κορδονάκια στο πλάι, χωρίς το σουτιέν που το συνοδεύει, δείχνοντας την πίσω όψη του σώματός της.

Τα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα, ενώ δεν ήταν φανερό εάν βρισκόταν σε κάποια ερημική παραλία η όχι. Όπως και να’ χει κατάφερε να ρίξει την πλατφόρμα για ακόμη μία φορά.

Η “καuτή” ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου στα 52 της

Μαρία Ναυπλιώτου

Οι σκηνές της ηθοποιού στο τρέιλερ της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί

Με την έναρξη της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ εκτός από τις καινούργιες εκπομπές, που αναμένεται να παρακολουθήσουμε, η ”ΣτΟργή” θα είναι ένα από τα σίριαλ, που θα συζητηθούν πολύ καθώς το πρώτο κιόλας τρέιλερ ήταν καθηλωτικό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 4/8 κυκλοφόρησε και το δεύτερο τρέιλερ της σειράς, το οποίο έφερε την επιβεβαίωση, πως οι εξελίξεις θα είναι έντονες και καταιγιστικές.

Μάλιστα, η Μαρία Ναυπλίωτου έχει καταπλήξει το κοινό, αφού θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη θεραπεύτρια που θα ενσαρκώσει, η οποία αναμένεται να τη δούμε να στέκεται με περίσσεια στοργή, σε όλα αυτά τα οργισμένα πλάσματα, που θα την επισκέπτονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.