«Άντε κοιτάξτε λίγο τις…» – “Ξέσπασε” η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα σχόλια που δέχεται

August 8, 2022


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αυτό το διάστημα απολαμβάνει την επιστροφή της στη πραγματικότητα κάνοντας διακοπές και “τρελαίνοντας” τους θαυμαστές τις με το κορμί της στις παραλίες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πω…


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αυτό το διάστημα απολαμβάνει την επιστροφή της στη πραγματικότητα κάνοντας διακοπές και “τρελαίνοντας” τους θαυμαστές τις με το κορμί της στις παραλίες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάποιοι την “ενοχλούν” και δεν σταμτούν να ασχολούνται με τη ζωή της.

Έτσι, η ίδια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφού δανείστηκε την τελευταία ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, τόνισε πως καλό θα ήταν ο καθένας να κοιτάει την “καμπούρα” του, με λίγα λόγια.

Το ξέσπασμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου». είχε γράψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμπλήρωσε: «Άντε παιδιά κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας».

Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Αυτό που εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου…»

Σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη, προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/7 η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στην εκπομπή Όλα Γκουντ. Η πρώην μαχήτρια του Survivor, αφού έκανε το πάνελ να λυθεί στα γέλια με μία ατάκα της για τον Χρήστο Δάντη, μίλησε με το χέρι στην καρδιά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της σχέσης τους, για τις οποίες μιλά πρώτη φορά.

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον Θυμό, που είπε στο «Στην Υγειά μας». Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το «Στην Υγειά μας». Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία».

«Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.