Το μαpτύpιο της Ζέτας Μακρυπούλια: «Περνούσα τόσο άσχημα που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια…»

August 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια για τις εμπειρίες της στην υποκριτική.

(adsbygo…




Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια για τις εμπειρίες της στην υποκριτική.



Η Ζέτα Μακρυπούλια που θέλει να κυλούν όλα ήρεμα στα επαγγελματικά της, σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι περνούσε τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζητούσε «να πεθάνει η πρωταγωνίστρια». Παράλληλα, η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Love It» και είχε αποκαλύχει το λόγο που ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας στο InStyle η ηθοποιός σημείωσε ότι στις φιλίες της έχει απαιτήσεις και αυτές δεν είναι άλλες από εχεμύθεια, ειλικρίνεια, χιούμορ και ευθύτητα.



«Έχω χαλάσει φιλία με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία , γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι δικό μου, πολύ προσωπικό, κι εκείνη το είπε σε κάποιον κοινό μας συνεργάτη. Σε αυτό τον χώρο υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου να λέει διάφορα.

Ο κοινός μας συνεργάτης, ήρθε και μου το είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος. Μόλις, το έμαθα, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ φίλες, έσπασε τόσο ριζικά το γυαλί, που απλώς δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ», εξήγησε.



Και συμπλήρωσε: «Έχω βρεθεί σε σίριαλ που αναγκάστηκα να πω “με συγχωρείτε, αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται, να πεθάνει η πρωταγωνίστρια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ”. Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προβληματικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.