Οι δύο λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο boho look της Σοφίας Καρβέλα σε γάμο στο Μεξικό

August 7, 2023


H Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική και μοιράστηκε τις ωραιότερες εικόνες. Η αξιοζήλευτη εμφάνιση και το φωτογραφικό άλμπουμ από την καρδιά του Μεξικό.Μετά το ταξίδι της στην Αθήνα για την παρουσίαση της νέας της συλλογή με μαγιό, η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις ωραιότερες καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


H Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική και μοιράστηκε τις ωραιότερες εικόνες. Η αξιοζήλευτη εμφάνιση και το φωτογραφικό άλμπουμ από την καρδιά του Μεξικό.

Μετά το ταξίδι της στην Αθήνα για την παρουσίαση της νέας της συλλογή με μαγιό, η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις ωραιότερες καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.