Γιάννης Στάνκογλου: Σκαρφάλωσε σε δέντρο και βούτηξε στο νερό – Βίντεο

August 7, 2023


Η δημοσίευση του ηθοποιού στα κοινωνικά δίκτυα.Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», η οποία περιοδεύει σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας. Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την παράσταση, αλλά και στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο του.Σε πρόσφατη δημοσίευση, ο ηθοποιός «ανέβασε» ένα βίντεο, με τον ίδιο να κάνει βουτιά σε ποτάμι. Ο Γιάννης …


Η δημοσίευση του ηθοποιού στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», η οποία περιοδεύει σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας. Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την παράσταση, αλλά και στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο του.

Σε πρόσφατη δημοσίευση, ο ηθοποιός «ανέβασε» ένα βίντεο, με τον ίδιο να κάνει βουτιά σε ποτάμι. Ο Γιάννης Στάνγκολου σκαρφάλωσε στον κορμό ενός δέντρου, λίγο πριν πηδήξει μέσα στο νερό. «Στις Χαραυγές ξεχνιέμαι», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.