Το outfit της Κατερίνας Δαλάκα στην έξοδο με Κατσούλη – Ρουμελιώτη έκλεψε τις εντυπώσεις

August 7, 2023


Η Κατερίνα Δαλάκα συνεχίζει τις διακοπές της ενώ ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την επισκέφτηκαν στην πόλη που μεγάλωσε, την Κατερίνη, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι το πρωί. Άλλωστε, η ίδια είχε στηρίξει και με το παραπάνω τον Κατσούλη στον τελικό του Survivor All Star.Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της συνεχίζει, όπως οι περισσότεροι της διακοπές της, με την ίδια να βρίσκεται α…


Η Κατερίνα Δαλάκα συνεχίζει τις διακοπές της ενώ ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την επισκέφτηκαν στην πόλη που μεγάλωσε, την Κατερίνη, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι το πρωί. Άλλωστε, η ίδια είχε στηρίξει και με το παραπάνω τον Κατσούλη στον τελικό του Survivor All Star.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της συνεχίζει, όπως οι περισσότεροι της διακοπές της, με την ίδια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πόλη που μεγάλωσε, την Κατερίνη. Εκεί είχε μια απρόσμενη επίσκεψη από ένα γνώριμο ζευγάρι, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.