Δες και εσύ την αλλαγή στη φωτό των Ρουμελιώτη – Πρίντζου με μαγιό

August 7, 2023


Ευδοκία Ρουμελιώτη και Λίνα Πρίντζου ποζάρουν με μαγιό και την παράσταση δεν κλέβουν μόνο οι αναλογίες τους.Ένα φοιτητικό reunion έκαναν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λίνα Πρίντζου, επανασυνδεόμενες στο μαγικό Πήλιο όπου και βρίσκονται αμφότερες για τις διακοπές τους. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί διατηρούν χρόνια στενής φιλίας, τις συνδέει όμως και κάτι ακόμη: Η κοινή φοιτητική ζωή, μιας και σπούδαζαν μαζ…


Ευδοκία Ρουμελιώτη και Λίνα Πρίντζου ποζάρουν με μαγιό και την παράσταση δεν κλέβουν μόνο οι αναλογίες τους.

Ένα φοιτητικό reunion έκαναν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λίνα Πρίντζου, επανασυνδεόμενες στο μαγικό Πήλιο όπου και βρίσκονται αμφότερες για τις διακοπές τους. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί διατηρούν χρόνια στενής φιλίας, τις συνδέει όμως και κάτι ακόμη: Η κοινή φοιτητική ζωή, μιας και σπούδαζαν μαζί στη δραματική σχολή. Πρώην συμφοιτήτριες και νυν φίλες, εξακολουθούν να έχουν συχνή επικοινωνία, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και των βεβαρυμμένων υποχρεώσεων που σε τίποτα δεν μπορούν να συγκριθούν με την ανεμελιά των φοιτητικών χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.