”Ο δικός μου Σωτήρης…” – Oι τρυφερές ευχές της Φωτοπούλου για τη γιορτή του Άκη Παυλόπουλου

August 7, 2022


Την γιορτή του είχε χθες 6/8 ο γνωστός παρουσιαστής Άκης ή αλλιώς Σωτήρης Παυλόπουλος, και η σύζυγός του Έλένη Φωτοπούλου του ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας τι σημαίνει ο άντρας της για α…


Την γιορτή του είχε χθες 6/8 ο γνωστός παρουσιαστής Άκης ή αλλιώς Σωτήρης Παυλόπουλος, και η σύζυγός του Έλένη Φωτοπούλου του ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας τι σημαίνει ο άντρας της για αυτήν. Είναι δίπλα του σε κάθε βήμα και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδάκια τα οποία πρόσφατα ακούσαμε και στην τελευταία εκπομπή του παρουσιαστή στο Open και κατάφεραν να τον συγκινήσουν.

Ο παρουσιαστής έχει γίνει εδώ και καιρό ότι θα αποχωρούσε από το Open με προορισμό τον ΣΚΑΙ, αφού θα χρειαστεί να καλύψει το σημαντικό κενό μιας συναδέλφου του που βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στον ANT1. Φυσικά η σύζυγός του έσπευσε να του εκφράσει την συμπαράσταση της και σε αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα.

”Ο δικός μου Σωτήρης είναι φως…” – Οι ευχές της για τη γιορτή του Παυλόπουλου

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του Άκη Παυλόπουλου και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο:

«Ο Αύγουστος είναι γιορτινός μήνας για το σπίτι μας. Το σερί των πυροτεχνημάτων ξεκινάει κάθε χρόνο σαν σήμερα, την 6η του ημέρα. Ο δικός μου Σωτήρης βάζει την τελική σφραγίδα της έναρξης των εορτασμών…. στη ζωή μου, στη ζωή μας, στη ζωή τους. Ο δικός μου Σωτήρης είναι φως σε πείσμα κάθε σποραδικής συννεφιάς. Είναι φως… που τρυπώνει από κάθε χαραμάδα, μεταδίδοντας (μου) το μήνυμα πως τη ζωή αξίζει να γιορτάζεις, το ευχαριστώ αξίζει να το λες, το σε αγαπάω αξίζει να το φωνάζεις.

Κι αν θέλεις… αξίζει καμιά φορά να φλυαρείς λίγο παραπάνω περιγράφοντας ξανά και ξανά την ευγνωμοσύνη για το «παρών» του… Αξίζει τόσο όσο και το να κρατώ μέσα μου τις άλλες λέξεις, εκείνες που απλά νιώθονται, αθόρυβα, δυναμικά, ασταμάτητα, σωτήρια. Βλασταίνουνε και πολλαπλασιάζονται… κάθε Αύγουστο, κάθε μέρα…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Φωτοπούλου.

Οι ευχές για τη γιορτή του Άκη Παυλόπουλου

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Το κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά τα προγράμματα που σχεδιάζει να παρουσιάσει από την αρχή της επόμενης σεζόν, στην προσπάθεια του να ανεβάσει τα υπάρχοντα νούμερα. Μάλιστα, έβγαλε ήδη ανακοίνωση για μία από τις εκπομπές που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό από τον Σεπτέβρη.

Ο λόγος για την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», η οποία θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος και θα αποτελεί την πρωινή ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο – Το μήνυμα της Φωτοπούλου για την αποχώρηση του Παυλόπουλου από το Open

«Το καλύτερο κλικ…» – Η πρώτη φωτογραφία του Παυλόπουλου μετά την αποχώρηση του από το Open

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.