Το αποκάλυψε η Ολυμπία πριν λίγο – Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για Χοψονίδου και Σπανούλη

August 7, 2022


Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 7/8 μέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, μιας αι ο δεύτερος γιορτάζει τα γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του φυσικά και τα 6 παιδάκια …


Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 7/8 μέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, μιας αι ο δεύτερος γιορτάζει τα γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του φυσικά και τα 6 παιδάκια του.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα της ελληνικής showbiz και σε κάθε έξοδό του μας επιβεβαιώνει πόσο όμορφα περνούν μαζί, όπως για παράδειγμα στις διακοπές τους στην Ίο.

Η Ολυμπία μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές μαζί του αλλά και με τα παιδιά τους και αυτό έκανε και το πρωί της Κυριακής 7/8, ενημερώνοντας πως σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλια του πρώην μπασκετμπολίστα, ο οποίος κλείνει τα 40!

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μαζί τον αγαπημένη της και τα παιδάκια τους στον τεράστιο καναπέ του σπιτιού τους, με την Ολυμπία να του εύχεται δημόσια.

Γενέθλια για τον Βασίλη Σπανούλη

Γενέθλια για τον Βασίλη Σπανούλη

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί 10 χρόνια και κάτι, ενώ έχουν αποκτήσει 6 υπέροχα παιδιά που τους γεμίζουν ευτυχία καθημερινά.

Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις να είναι πολλές ωστόσο το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείχνει σε καμία περίπτωση (δείτε εδώ τα καuτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο).

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο τεράστιος καναπές για να χωράει τα 6 παιδιά του – Στιγμές ευτυχίας για την 8μελή οικογένεια του Σπανούλη

Ξεσάλωσαν στην συναυλία του Ρέμου, Σπανούλης και Χοψονίδου – Χόρευε με τις γόβες στη θάλασσα η Ολυμπία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.