Η Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή – Η ανακοίνωση της

August 6, 2023


Τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή ανακοίνωσε η Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από μερικές εβδομάδες.Ήταν τέλη Ιουνίου όταν η «βασίλισσα» της ποπ αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα παρέμεινε στην εντατική για μερικές ημέρες. Η 64χρονη φαίνεται πως έχει αναρρώσει πλήρως από τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που είχε καθώ…


Τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή ανακοίνωσε η Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από μερικές εβδομάδες.

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν η «βασίλισσα» της ποπ αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα παρέμεινε στην εντατική για μερικές ημέρες. Η 64χρονη φαίνεται πως έχει αναρρώσει πλήρως από τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που είχε καθώς ανακοίνωσε τη μεγάλη της επιστροφή.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από τα instastories της πως οι ημερομηνίες για την περιοδεία της επαναπρογραμματίζονται. Παράλληλα ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.