«Οι κρίσεις πανικού με έκαναν…» – “Έσπασε” τη σιωπή της η Μίνα Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

August 6, 2022


Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη λίγες ημέρες πριν, με αποτέλεσμα να θυμηθεί και να ξαναζήσει στο μυαλό της καταστάσεις που θα ήθελε να αφήσει πίσω της…


Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη λίγες ημέρες πριν, με αποτέλεσμα να θυμηθεί και να ξαναζήσει στο μυαλό της καταστάσεις που θα ήθελε να αφήσει πίσω της. Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 5/8 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανοίγοντας την ψυχή της για όσα έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει 6,5 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο.

Μίλησε “ανοιχτά” για τις κρίσεις πανικού, την θλίψη και τον πόνο που βίωσε, καθώς και για τον φόβο που αισθανόταν όπου κι αν πήγαινε. Ωστόσο προσπάθησε να κλείσει το μήνυμα της με έναν ευχάριστο τρόπο προς το κοινό της.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω, ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά.

Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου, γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. ‘Ηταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν, να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!!

Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μίνα Αρναούτη

«Εννοείται ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν…»

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, περίπου 6 χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα πέρασε πάρα πολλούς δύσκολους μήνες, καθώς χρειάστηκε να μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν τα απαραίτητα χειρουργεία.

Η Μίνα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις στα social media, καθώς για πολύ καιρό την κατηγορούσαν για το δυστύχημα, παρόλο που η ίδια δεν είχε πει ούτε μια κακή κουβέντα για τον τραγουδιστή.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γuμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» ανέφερε αρχικά.

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου.

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.