Φέρτε τον πυροσβεστήρα! “Άναψε φωτιές” η Βίκυ Κάβουρα με κόκκινο φλογερό μπικίνι ξαπλωμένη στην πισίνα

August 6, 2022


Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο των social media, της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz γενικότερα. Πολλές φορές έχει προκαλέσει σούσουρο με την εμφανίσεις της, ενώ έχε…


Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο των social media, της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz γενικότερα. Πολλές φορές έχει προκαλέσει σούσουρο με την εμφανίσεις της, ενώ έχει καταφέρει μέχρι και τον πρώην την Έλενας Τσαγκρινού να σχολιάσει κάτω από τις δημοσιεύσεις της.

Τώρα δε, που είναι καλοκαίρι και ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο, κάθε ανάρτησή της με μαγιό προκαλεί μεγάλες αναταραχές στο κοινό που την παρακολουθεί. Δεν λυπάται κανέναν, όμως, και προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι, χωρίς τιράντες στο πάνω μέρος και με άνοιγμα στο στήθος.

Η “καuτή” ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα με κατακόκκινο μπικίνι

Τα πόδια της φαίνονται δύο μέτρα, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για ατέλειες στο κορμί της, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι.

Βίκυ Κάβουρα - μπικίνι

Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα - μαγιό

“Δεν τρώω ποτέ…”

Η Βίκυ Κάβουρα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού όπως έχει εξομολογηθεί, γuμνάζεται από την ηλικία των 13 ετών. Επίσης, προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, έχοντας “πετάξει” πολλά ανθυγιεινά φαγητά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκάλυψε όλα τα μυστικά που ακολουθεί και την έχουν βοηθήσει να έχει κοιλιακούς φέτες, καθόλου κυτταρίτιδα και καλλίγραμμες αναλογίες.

«Καταρχάς πάω γuμναστήριο από 13 και η διατροφή μου είναι πολύ συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτά τα ελληνικά σουβλάκια και τέτοια δεν τα τρώω ποτέ. Burger έχω φάει μια φορά στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια γιατί μου είπαν ότι με τόσην προπόνηση χρειάζεσαι λίγο μακαρόνι. Δεν μου άρεσαν, προσπάθησα και πιέστηκα και τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες, μ’ αρέσουν τα γλυκά όμως».

Να σημειωθεί επίσης, πως μίλησε και για τη συλλογή εσωρούχων που σχεδιάσει. Μάλιστα, ένα “καuτό” σετ είχε κάνει δώρο στην Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.