Με τιρκούαζ φόρεμα και ασορτί κοσμήματα η Χάρις Αλεξίου – Έτσι όπως δεν την έχουμε ξανά δει

August 6, 2022


Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Χάρις Αλεξίου, η οποία μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, μιας και πρό…


Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Χάρις Αλεξίου, η οποία μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, μιας και πρόκειται να την δούμε στην νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές κι όχι μόνη αλλά με φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί με 2 πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και λαμπερή, φορώντας ένα τιρκουάζ φλοράλ φόρεμα με ασορτί κόσμημα και γυαλιά ηλίου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου

Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο σίγουρα περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια πριν περίπου 1,5 χρόνο ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την καριέρα της στο τραγούδι μιας και η φωνή της δεν μπορεί πλέον να είναι στα επίπεδα που βρισκόταν κάποτε.

Από τότε, η Χάρις Αλεξίου έχει κάνει μία στροφή στην καριέρα της, μιας και ασχολείται ενεργά με την υποκριτική. Έτσι, η ίδια αποκάλυψε στο Instagram της πως σε λίγους μήνες, θα τη δούμε σε μία ακόμα παράσταση.

«Έχω την χαρά και την τιμή να βρεθώ με την Όλια Λαζαρίδου, στην σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, με το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» που σκηνοθετεί η ίδια.

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, κι εμείς μεταφέρουμε, με την συνοδεία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, αποσπάσματα από το έργο του σπουδαίου αυτού ζωγράφου και ποιητή καθώς αναπολεί και καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων και ιστορίες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αϊβαλί.

Σας περιμένουμε από τις 9 Σεπτέμβρη και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Καλή αντάμωση, Χαρούλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χάρις Αλεξίου.

Χάρις Αλεξίου παράσταση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντυμένη στα λευκά η Χάρις Αλεξίου – Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Ο θάνατος που τσάκισε ψυχολογικά την Χάρις Αλεξίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.