Δύσκολες ώρες για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: Στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν το γάμο – Σuγκινεί η σύντροφός του

August 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δύσκολες ώρες περνά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, καθώς όπως ανακοίνωσε η μέλλουσα σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, ο θεατρι…




Δύσκολες ώρες περνά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, καθώς όπως ανακοίνωσε η μέλλουσα σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, ο θεατρικός παραγωγός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.



Συγκεκριμένα όπως γνωστοποίησε η αρραβωνιαστικιά του, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση μέσα από ανάρτησή της

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου κρατά το χέρι του μέλλοντα συζύγου της στο νοσοκομείο, η Ιλάειρα Ζήση, χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση:



«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί. Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε. Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.