Δεν έχουν τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές για την Βίκυ Καγιά – Οι βουτιές στην θάλασσα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

August 6, 2022


Στιγμές χαλάρωσης βιώνει η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσει ξανά η νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και ο πέμπτος κύκλος του GNTM 5 καθώς αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι των μοντέλων (δείτε εδώ…


Στιγμές χαλάρωσης βιώνει η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσει ξανά η νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και ο πέμπτος κύκλος του GNTM 5 καθώς αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι των μοντέλων (δείτε εδώ το νέο κριτή). Έτσι, το γνωστό μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της τώρα που έχει ακόμη χρόνο.

Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορα στιγιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και από τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά, θέλησε να δημοσιεύσει το μεσημέρι της Πέμπτης (4/8) μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει στα καταγάλανα νερά με την ίδια να περνάει πολύ καλά.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Έτσι παραμένει κορμάρα και μετά τα 40

Από το περιοδικό YOU

Έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γuμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το… τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής – Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα – Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί – (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά – Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καστανομάλλα και με άλλα φρύδια και στιλ – Πως ήταν στα νιάτα της η Βίκυ Καγιά

Δύο μέτρα τα πόδια της Βίκυς Καγιά – Κάνει το γύρο του διαδικτύου η νέα ανάρτησή της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.