Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα της συζύγου του μετά την επιδείνωση της υγείας του

August 4, 2023


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.Ακόμα μια περιπέτεια με την υγεία του δίνει ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Έλληνας ηθοποιός, βρίσκεται στο κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.Στο πλευρό του είναι πάντα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία σε ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε πως ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια στο νοσ…


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

Ακόμα μια περιπέτεια με την υγεία του δίνει ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Έλληνας ηθοποιός, βρίσκεται στο κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

Στο πλευρό του είναι πάντα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία σε ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε πως ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια στο νοσοκομείο.

«Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε» έγραψε η Λίλιαν Φωκά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.