Oι διακοπές του Βασάλου με γνωστή Youtuber και το σχόλιό της

August 4, 2023


Οι κοινές διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με την γνωστή youtuber και το τρολάρισμα για την επική βουτιά του. Σχεδόν τις μισές Κυκλάδες έχει επισκεφτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την παρέα του, μετά τον τελικό του Survivor All Star. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο και μία αποτυχία του που θύμισε και τους αγώνες του στον Άγιο Δομίνικο, μας αποκάλυψε και την γνωστή Youtuber που ήταν στην πα…


Οι κοινές διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με την γνωστή youtuber και το τρολάρισμα για την επική βουτιά του. 

Σχεδόν τις μισές Κυκλάδες έχει επισκεφτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την παρέα του, μετά τον τελικό του Survivor All Star. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο και μία αποτυχία του που θύμισε και τους αγώνες του στον Άγιο Δομίνικο, μας αποκάλυψε και την γνωστή Youtuber που ήταν στην παρέα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.