«Τώρα πια τα πράγματα γίνονται με μία λογική event» – Το ”καρφί” του Σταμούλη για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο

August 4, 2023


Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, καθώς και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, αναφορικά με την σχέση που έχει τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για τις παραστάσεις που έχουν ανέβει στην Επίδαυρο. Στην αρχή της συνέντευξης του, ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφέρθηκε στην παράσ…


Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, καθώς και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, αναφορικά με την σχέση που έχει τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για τις παραστάσεις που έχουν ανέβει στην Επίδαυρο.


Τι δήλωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης για την τηλεόραση και για την Επίδαυρο

Στην αρχή της συνέντευξης του, ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί τώρα το καλοκαίρι που λέγεται «Ένας βλάκας και μισός».

Στην συνέχεια, σχετικά με την ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος με το αν θα τον δούμε από την νέα τηλεοπτική σεζόν σε κάποια σειρά επειδή η τηλεόραση τον αγαπάει, ο ηθοποιός απάντησε ότι: «Έχω κάνει πάνω από 30 σειρές πριν από 20 χρόνια. Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους. Δεν το βλέπω να με δείτε, όχι» (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο).

Επίσης, όταν τον ρώτησε ο Ηλίας Σκουλάς, τι είδους ρόλοι του αρέσουν περισσότερο, ο Οδυσσέας Σταμούλης δήλωσε ότι:« Κάθε φορά που παίζω δραματικό ρόλο, θέλω κωμικό, και κάθε φορά που παίζω κωμικό, θέλω δραματικό».

Τέλος, ο ηθοποιός δεν μπορούσε να μην σχολιάσει με την σειρά του τα όσα λέγονται σχετικά με τις παραστάσεις που έχουν ανέβει στην Επίδαυρο το τελευταίο διάστημα. Έτσι λοιπόν, δήλωσε ότι: «Τώρα πια τα πράγματα από ότι καταλαβαίνω γίνονται με μία λογική event.

Αυτό κατά την γνώμη μου, δεν είναι σκοπός των συγκεκριμένων έργων και των συγγραφέων, βεβαίως μπορείς να τα κάνεις και έτσι. Αυτό που χάνεται από την άλλη, είναι η ατμόσφαιρα που έχουν κάποιες παραστάσεις και κάποιοι ηθοποιοί που υπηρετούσαν το είδος. Είμαι βέβαιος πως τα σημερινά παιδιά είναι καλύτερα από τότε, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται πιο μέσα, στην ψυχή των πραγμάτων».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις του:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.