Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Χατζίδου με την πεθερά της – Σε κοινές διακοπές με τη μητέρα του Ετεοκλή Παύλου

August 4, 2023


Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι απολαμβάνοντας ως προορισμό διακοπών τις εξωτικές Μαλδίβες (δείτε εδώ τις μοναδικές βίλες, που μένουν).Το ζευγάρι δεν είναι μόνο του εκεί, αλλά μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Μελίτα, τον αδερφό του Ετεοκλή και τη μητέρα του. Οι σχέσεις άλλωστε μεταξύ πεθεράς και νύφης είναι πολύ καλές και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακό…


Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι απολαμβάνοντας ως προορισμό διακοπών τις εξωτικές Μαλδίβες (δείτε εδώ τις μοναδικές βίλες, που μένουν).


Το ζευγάρι δεν είναι μόνο του εκεί, αλλά μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Μελίτα, τον αδερφό του Ετεοκλή και τη μητέρα του. Οι σχέσεις άλλωστε μεταξύ πεθεράς και νύφης είναι πολύ καλές και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά.

Οι διακοπές της Ελένης Χατζίδου με την πεθερά της

Μέσα από το instagram βλέπουμε τις δραστηριότητες, που κάνουν όλοι μαζί, αλλά και την αληθινή και πολύ δεμένη σχέση, που έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, μιας και δεν είναι δεδομένο ότι το σόι του γαμπρού και της νύφης θα ταιριάξει, στην προκειμένη περίπτωση όμως η συνταγή ”έδεσε”.

Χατζίδου - Παύλου
eteoklispavlou – instagram

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή για το θάνατο του πατέρα του

«Δεν θέλω ποτέ να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν είτε λανθασμένα είτε όχι. Η μάνα είναι μανά και μπορεί να δείξει την αγάπη της και δε σημαίνει πως θα κάνει πάντα καλό στο παιδί. Είναι η αγάπη της μάνας. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του παιδιού πως θα το διαχειριστεί και το τι θα κάνει στη δική του οικογένεια και στη γυναίκα του. Δε σημαίνει ότι επειδή γεννήθηκες και μεγάλωσες έτσι, ούτε φταίει πάντα ο γονιός κάπου. Μετά τα 18 σταματάει να φταίει ο γονιός. Κάπου έρχεσαι και εσύ και λες πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και πρέπει να δω τι ήταν καλό και τι συνεχίζω από όλα αυτά που έμαθα και τι όχι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε μετά από λίγο: «Ελένη, μην πας μακριά. Εμένα στη δική μου οικογένεια ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών, η μητέρα μου δούλευε, με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα η δική επειδή είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω αυτή τη μάνα επειδή με κακόμαθε! Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, αλλά είναι στο χέρι το δικό μου για το πώς θα φερθώ εγώ στη γυναίκα μου. Κατανοώ τη μάνα και παίρνω τα καλά και τα συνεχίζω εγώ ή όχι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.