Με φούξια ολόσωμη φόρμα και απαλό μακιγιάζ – Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο θέατρο

August 4, 2022


Η Μαρία Μπακοδήμου όποτε εμφανίζεται στην τηλεόραση, αλλά και σε εκδηλώσεις, είναι πάντοτε ντυμένη κομψά, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της. Αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς φημολογείται …


Η Μαρία Μπακοδήμου όποτε εμφανίζεται στην τηλεόραση, αλλά και σε εκδηλώσεις, είναι πάντοτε ντυμένη κομψά, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της. Αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς φημολογείται πως θα έχει δική της εκπομπή και μάλιστα έχουν ήδη διαρρεύσει ορισμένα από τα ονόματα με τα οποία φαίνεται πως θα συνεργαστεί.

Μέχρι, όμως, να επισημοποιηθεί, η ίδια απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της και παρόλο που έχει παραμείνει στην Αθήνα βρίσκει ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει, όπως για παραδείγμα το να πάει στο θέατρο. Φορώντας μία φούξια ολόσωμη φόρμα που ταιριάζει απίστευτα με τα ξανθά της μαλλιά, φωτογραφήθηκε μαζί με τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Τι ζούμε ρε” και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο θέατρο

Μαρία Μπακοδήμου - Κρατερός Κατσούλης

Μαρία Μπακοδήμου - Θοδωρής Αθερίδης

Μαρία Μπακοδήμου - Δήμητρα Παπαδοπούλου

Μαρία Μπακοδήμου

Και όμως δεν είναι από την Αθήνα – Η άγνωστη καταγωγή της Μαρίας Μπακοδήμου

Μετά από την συμμετοχή της στο Just The 2 of Us, το όνομά της έχει ξεκινήσει και πάλι να ακούγεται στους διαδρόμους των καναλιών και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ, ο οποίος είναι έτοιμος να της δώσει την μεσημεριανή του ζώνη, με ένα πολύ γνωστό για εκείνη concept. Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα επιστρέψει στην παρουσίαση του «Power of Love».

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει υπογράψει με την δουλειά του πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον χώρο των περιοδικών και του κινηματογράφου, ενώ για πολλούς το όνομά της ισοδυναμεί με την σίγουρη επιτυχία. Αυτό το χαρτί θέλει να χρησιμοποιήσει και ο ΣΚΑΙ.

Αρκετοί είναι εκείνη που για πολλά χρόνια την είχα ταυτίσει με το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλο , όμως πλέον και οι δύο έχουν τραβήξει διαφορετικές επαγγελματικές διαδρομές.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση την Πρωτοχρονιά του 1991 συμμετέχοντας στο θεατρικό μέρος του Πρωτοχρονιάτικου show του ΑΝΤ1, Καζαμίας ’91. Το 1998 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο παρουσιάζοντας μαζί την τρίτη σεζόν της εκπομπής Κάτσε Καλά στον ΑΝΤ1. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» ήταν το μότο και το δύο και κράτησαν αυτή την συνεργασία για σχεδόν 2 δεκαετίες, ενώ το 2016 ανακοίνωσαν πως χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Όμως πριν γίνουν όλα αυτά η Μαρία Μπακοδήμου δεν ζούσε στην Αθήνα. Στα 28 της πήγε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει πρώτα στο Οικονομικό της Νομικής του ΑΠΘ και έπειτα σπούδασε ηθοποιός στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Πριν τα 18 της χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια ζούσε στο Μεσολόγι. Η Μαρία Μπακοδήμου γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι, όπου διέμεινε μέχρι τα 4 της χρόνια. Στο τέλος του 1969 οι γονείς αποφάσισαν να μετοικήσουν στην Αθήνα, από όπου η δημοσιογράφος έφυγε μόνο τα χρόνια των σπουδών της.

Ωστόσο ακόμα επισκέπτεται πολύ συχνά την γενέτειρά της, καθώς πολλοί από τους συγγενείς της βρίσκονται στο ορεινό χωριό και η Μαρία Μπακοδήμου θέλει να κρατήσει επαφές με τις ρίζες και τους ανθρώπους της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατάλληλο για 50 plus: Κοστίζει 115 ευρώ, αλλά στο βρήκαμε με 50 – Η κοραλί ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Μπακοδήμου που φόρεσε σε θεατρική παράσταση

Ημίγuμνη στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου – Καταιγισμός σχολίων κάτω από την φωτογραφία της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.