Τον έπεισε να το κάνει και αυτό – Ημίγuμνοι στο κρεβάτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας

August 4, 2022


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους δεν έχουν σταματήσει να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι και οι αναρτήσεις τους, πέρα από τις βραδινές τους εμφα…


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους δεν έχουν σταματήσει να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι και οι αναρτήσεις τους, πέρα από τις βραδινές τους εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα, γίνονται όλο και περισσότερες.

Η σύντροφος του νικητή του Survivor 5 είναι μία γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, όμως έβαλε στο παιχνίδι και τον αγαπημένο της, καθώς τον έπεισε να κάνουν μαζί πεντικιούρ στο σπίτι. Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ημίγuμνοι στο κρεβάτι και φορούν στα πόδια τους σακουλάκια ειδικά για το συγκεκριμένο είδος φροντίδας του εαυτού μας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας κάνουν πεντικιούρ ημίγuμνοι στο κρεβάτι

«Σκεφτόμαστε να…»

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ”Χαμογέλα και Πάλι’‘ την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.