Τάφος Καζαντζάκη – Αποκαταστάθηκε ο σπασμένος σταυρός μετά τον βανδαλισμό

August 2, 2023


Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τον σπασμένο σταυρό στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη μετά από βανδαλισμό.Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Αναστασάκης, ανέφερε στο Cretalive πως ο χώρος είναι υπό αναβάθμιση. Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις καθώς είχε ζητηθεί η άδεια από την Αρχαιολογία για να γίνουν φυτεύσεις, προσβάσεις για ΑμεΑ ενώ υπάρχει αίτημα ακόμα και για τοποθέτηση εξωτερικού αν…


Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τον σπασμένο σταυρό στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη μετά από βανδαλισμό.

  • Ο Δήμος Ηρακλείου προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση του το μεσημέρι της Τετάρτης. Συγκεκριμένα η τεχνική υπηρεσία του δήμου βρέθηκε στο Μαρτινέγκο και αποκαταστάθηκε η καταστροφή στον ξύλινο σταυρό στον τάφο του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Αναστασάκης, ανέφερε στο Cretalive πως ο χώρος είναι υπό αναβάθμιση. Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις καθώς είχε ζητηθεί η άδεια από την Αρχαιολογία για να γίνουν φυτεύσεις, προσβάσεις για ΑμεΑ ενώ υπάρχει αίτημα ακόμα και για τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα που θα ανεβαίνει στο Μαρτινέγκο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.