Άννα Πρέλεβιτς: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

August 2, 2023


Δύο μήνες και κάτι πέρασαν από την ημέρα που η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.Συγκεκριμένα το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου του 2023 και στο πλευρό τους είχαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν τον γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.Η Άννα Πρέλεβιτς θέ…


Δύο μήνες και κάτι πέρασαν από την ημέρα που η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Συγκεκριμένα το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου του 2023 και στο πλευρό τους είχαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν τον γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς θέλησε να υποδεχτεί τον Αύγουστο με μερικές αδημοσίευτες εικόνες από τον γάμο της, πράγμα που έκανε και η αδελφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.