Τζίνα Αλιμόνου – Η φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της

August 2, 2023


Τις διακοπές της απολαμβάνει η Τζίνα Αλιμόνου η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Πάρο, όπως αποκάλυψαν οι νέες της αναρτήσεις στα social media.Η Τζίνα Αλιμόνου υποδέχτηκε τον Αύγουστο φορώντας το μπικίνι της. «Προσγείωση στον πλανήτη τεμπελιά», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της, δείχνοντας έτσι πως ξεκινά περίοδος διακοπών.Σε πρόσφατες δηλώσεις για το ενδεχόμενο να τη δούμε με δική της εκ…


Τις διακοπές της απολαμβάνει η Τζίνα Αλιμόνου η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Πάρο, όπως αποκάλυψαν οι νέες της αναρτήσεις στα social media.

Η Τζίνα Αλιμόνου υποδέχτηκε τον Αύγουστο φορώντας το μπικίνι της. «Προσγείωση στον πλανήτη τεμπελιά», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της, δείχνοντας έτσι πως ξεκινά περίοδος διακοπών.

Σε πρόσφατες δηλώσεις για το ενδεχόμενο να τη δούμε με δική της εκπομπή: «Μου αρέσει το well being κι αυτό θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεοπτικά, δηλαδή μία πολύ μοντέρνα εκπομπή με well being. Ο καλός τρόπος ζωής είναι κάτι που έχω μάθει από την οικογένειά μου» απάντησε η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία για την ώρα απολαμβάνει τις διακοπές της.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.