Simone Susinna: Στη Μύκονο ο σταρ των ταινιών «365 Ημέρες»

August 2, 2023


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκεται ο Simone Susinna.O γόης σταρ των διάσημων ερωτiκών ταινιών«365 Ημέρες» , Simone Susinna, παραθερίζει στην Μύκονο.O Ιταλός ηθοποιός, 29 ετών, γεννημένος στην Κατάνια, έγινε γνωστός από τις δύο ερωτiκές ταινίες “365 ημέρες” στο πλευρό του επίσης Ιταλού ηθοποιού και απόλυτου συμβόλου του σeξ Michele Morrone.Αυτές τις ημέρες ο Simone Susinna βρίσκεται …


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκεται ο Simone Susinna.

O γόης σταρ των διάσημων ερωτiκών ταινιών«365 Ημέρες» , Simone Susinna, παραθερίζει στην Μύκονο.

O Ιταλός ηθοποιός, 29 ετών, γεννημένος στην Κατάνια, έγινε γνωστός από τις δύο ερωτiκές ταινίες “365 ημέρες” στο πλευρό του επίσης Ιταλού ηθοποιού και απόλυτου συμβόλου του σeξ Michele Morrone.

Αυτές τις ημέρες ο Simone Susinna βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων απολαμβάνοντας τις στιγμές του.

Στα δυσάρεστα τώρα… Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής δεν είναι μόνος στην Μύκονο αλλά μαζί με την αγαπημένη του, την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta που είναι καλλονή.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε βραδινή έξοδό τους στα Ματογιάννια. Εκείνος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τον τίτλο του γόη ενώ εκείνη μαγνήτισε τα βλέμματα με την σeξυ εμφάνισή της.

Μάλιστα η Anitta ήταν πολύ προσιτή και δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με θαυμάστριές της. Στην συνέχεια το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο γνωστό εστιατόριο Coya για να δειπνήσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.