Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μπικίνι και όλοι θαύμασαν το σώμα της

August 2, 2023


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε μπορεί να βγει και πάλι στο φως και να απολαύσει κάτι που οι περισσότεροι θεωρούμε δεδομένο, μια δροσερή βουτιά.Η ίδια αποτέλεσε μέσα από την ιστορία της σύμβολο δύναμης και ελπίδας, ενώ κατάφερε αυτό το τραγικό γεγονός που της συνέβη να το μετατρέψει σε κάτι καλό επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή της. Η Ιωάννα, πλέον έχει δημιουργήσει το δικ…


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε μπορεί να βγει και πάλι στο φως και να απολαύσει κάτι που οι περισσότεροι θεωρούμε δεδομένο, μια δροσερή βουτιά.

Η ίδια αποτέλεσε μέσα από την ιστορία της σύμβολο δύναμης και ελπίδας, ενώ κατάφερε αυτό το τραγικό γεγονός που της συνέβη να το μετατρέψει σε κάτι καλό επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή της. Η Ιωάννα, πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα για τη στήριξη των εγκαυματιών, το IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION και παράλληλα κάνει σταθερά podcasts στα οποία μέσα από τη δική της εμπειρία ή την εμπειρία των καλεσμένων της προσπαθεί να δώσει κουράγιο και έμπνευση. Ταυτόχρονα, η ίδια λίγο πριν το τέλος της σεζόν εντάχθηκε και στο δυναμικό της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» με την στήλη «Αφού μπορώ εγώ, τότε..κι εσύ μπορείς!».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.