«Έφυγες σαν άγγελος»: Μαύρη μέρα η 1η Αυγούστου για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, η σπαpακτική ανάρτηση στο Instagram

August 1, 2022


«Έφυγες σαν άγγελος»: Μαύρη μέρα η 1η Αυγούστου για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, η σπαpακτική ανάρτηση στο Instagram




Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχασε τη μητέρα του, ακριβώς πριν από ένα χρόνο, γι’ αυτό έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram.



Ένα χρόνο πριν, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχασε τη μητέρα του

Ειδικότερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που ο ηθοποιός έχασε την αγαπημένη του μητέρα και βυθίστηκε στη θλίψη.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Με αφορμή τη μαύρη αυτή ημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τους, την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα «Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγες σαν άγγελος για να μας προσέχεις. Πάντα εδώ το χαμόγελο και η καλοσύνη σου πάντα στην καρδιά μου».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.