Ζώδια Σήμερα 31/07: Ζήσε τη ζωή σου

July 31, 2023


Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που θα χάσει αρκετή από τη σοβαρότητα και το άγχος της, καθώς από το πρωί θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας αρκετό κέφι και αισιοδοξία, αλλά και ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις. Από την άλλη, συνειδητοποιώντας ότι το καλοκαίρι σχεδόν το φάγαμε και μας έχει μείνει μόνο ένας μήνας, θα φροντίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερ…


Δευτέρα, 31/07/2023

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που θα χάσει αρκετή από τη σοβαρότητα και το άγχος της, καθώς από το πρωί θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας αρκετό κέφι και αισιοδοξία, αλλά και ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις. Από την άλλη, συνειδητοποιώντας ότι το καλοκαίρι σχεδόν το φάγαμε και μας έχει μείνει μόνο ένας μήνας, θα φροντίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα, θα αισθανόμαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι, ενώ δεν αποκλείεται να εκφράσουμε ό,τι έχουμε στην καρδιά μας αυθόρμητα και με ειλικρίνεια. Στο κάτω-κάτω, μια ζωή την έχουμε και πρέπει να τη ζήσουμε… ξεχνώντας έστω και προσωρινά ό,τι μας κρατάει ή μας χαλάει τη διάθεση.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.