Τζένη Θεωνά: «Θέλω να γυρίσω τον κόσμο μαζί σου» – Η φωτογραφία με τον γιο της

July 30, 2023


Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Θεωνά, φαίνεται ο μικρός Αρίωνας με μια φουσκωτή κουλούρα, να περπατά ανέμελος και έτοιμος για βουτιέςΗ Τζένη Θεωνά απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τον γιο της και όπως έχει κάνει κι άλλες φορές, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, τα σχετικά στιγμιότυπα.Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Θεωνά, φαίνεται ο μικρός Αρ…


Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Θεωνά, φαίνεται ο μικρός Αρίωνας με μια φουσκωτή κουλούρα, να περπατά ανέμελος και έτοιμος για βουτιές

Η Τζένη Θεωνά απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τον γιο της και όπως έχει κάνει κι άλλες φορές, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, τα σχετικά στιγμιότυπα.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Θεωνά, φαίνεται ο μικρός Αρίωνας με μια φουσκωτή κουλούρα, να περπατά ανέμελος και έτοιμος για βουτιές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.