Γιώργος Ασημακόπουλος: Ένα τσιμπούρι τον ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα του σε σοκάκι της Μυκόνου

July 30, 2023


Ένα τσιμπούρι έβγαλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο από τα ρούχα του σε σοκάκι της ΜυκόνουΜετά το τέλος του Survivor All Star, ο Γιώργος Ασημακόπουλος του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τους φίλους του από το παιχνίδι, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, τους οποίους φιλοξενεί καθώς ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κοσμοπολίτικο νησί.Στην έξοδο των τριών υπήρχα…


Ένα τσιμπούρι έβγαλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο από τα ρούχα του σε σοκάκι της Μυκόνου

Μετά το τέλος του Survivor All Star, ο Γιώργος Ασημακόπουλος του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τους φίλους του από το παιχνίδι, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, τους οποίους φιλοξενεί καθώς ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κοσμοπολίτικο νησί.

Στην έξοδο των τριών υπήρχαν και… απρόοπτα κι ένα τέτοιο ανάγκασε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βγάλει το παντελόνι του στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας έκανε story στο Instagram στο οποίο ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται να έχει κατεβάσει το παντελόνι του σε ένα σοκάκι.

Στο κλιπ ο Στάθης Σχίζας πλησίασε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον ρώτησε «τι έπαθες ρε;» και τότε εκείνος έδειξε στην κάμερα πως ένα τσιμπούρι είχε μπει μέσα στο παντελόνι του και για αυτό… ξεγuμνώθηκε στη μέση του δρόμου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.