Μετά από 4 γέννες, η Blake Lively έχει αυτήν την κοιλιά

July 29, 2023


Τέσσερα παιδιά έχει αποκτήσει η Blake Lively με τον Ryan Raynolds και το σώμα της είναι κάπως έτσι σήμερα H 35χρονη ηθοποιός Blake Lively έγινε μαμά για τέταρτη φορά στα μέσα Φεβρουαρίου 2023, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ryan Reynolds, το φύλο βέβαια του οποίου ακόμα δεν έχουμε μάθει. Αυτό που έχουμε δει με σιγουριά είναι πως η Blake έχει καλά γονίδια και έχει χάσει τα κιλά…


Τέσσερα παιδιά έχει αποκτήσει η Blake Lively με τον Ryan Raynolds και το σώμα της είναι κάπως έτσι σήμερα 

H 35χρονη ηθοποιός Blake Lively έγινε μαμά για τέταρτη φορά στα μέσα Φεβρουαρίου 2023, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ryan Reynolds, το φύλο βέβαια του οποίου ακόμα δεν έχουμε μάθει. Αυτό που έχουμε δει με σιγουριά είναι πως η Blake έχει καλά γονίδια και έχει χάσει τα κιλά και της τέταρτης εγκυμοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.