Η Ασημακοπούλου μιλά για τις τρέλες της ζωής της και τον έρωτα

July 29, 2023


«Είμαι η Τζο…θα σέβεστε» και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στη σειρά του ΑΝΤ1 + είναι μία γυναίκα στο κατώφλι των 40 η οποία θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα. Και όπως λέει η ηθοποιός στο Queen.gr: «Μετά από πολλά χρόνια καταπιεσμένων και ανέκφραστων συναισθημάτων, έχουμε καταφέρει να μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά, χωρίς να νιώθουμε ντροπή και φόβο».Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 + είναι μία σύγχρονη κωμωδία …


«Είμαι η Τζο…θα σέβεστε» και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στη σειρά του ΑΝΤ1 + είναι μία γυναίκα στο κατώφλι των 40 η οποία θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα. Και όπως λέει η ηθοποιός στο Queen.gr: «Μετά από πολλά χρόνια καταπιεσμένων και ανέκφραστων συναισθημάτων, έχουμε καταφέρει να μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά, χωρίς να νιώθουμε ντροπή και φόβο».

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 + είναι μία σύγχρονη κωμωδία που λέει με χιουμοριστικό τρόπο σοβαρές αλήθειες για εμάς τις γυναίκες. Και η Ιωάννα Ασημακοπούλου που υποδύεται τη Τζο στο κατώφλι των 40, μιλά στο Queen.gr για τα συναισθηματικά αδιέξοδα, τη μοναξιά, τα στερεότυπα, τους ρόλους, τη σχέση μας με τους άντρες, την εποχή της ματαίωσης αλλά και τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε όπου οι αλήθειες βγαίνουν στο φως και τα καταπιεσμένα όνειρα παίρνουν υπόσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.