Με μακρύ λεοπάρ κιμονό και από μέσα αποκαλυπτικό ολόσωμο – Η νέα εμφάνιση της Καινούργιου στη Μύκονο

July 29, 2022


H Kατερίνα Καινούργιου φαίνεται να αγαπάει πολύ το νησί των ανέμων, αφού εκεί απολαμβάνει μεγάλο μέρος των διακοπών της. Σε γενικές γραμμές περνάει πολύ όμορφα, εκτός από μια ατυχή νύχτα, που είχε σε …


H Kατερίνα Καινούργιου φαίνεται να αγαπάει πολύ το νησί των ανέμων, αφού εκεί απολαμβάνει μεγάλο μέρος των διακοπών της. Σε γενικές γραμμές περνάει πολύ όμορφα, εκτός από μια ατυχή νύχτα, που είχε σε μπαρ που επέλεξε να διασκεδάσει.

Η παρουσιάστρια επιλέγει να κάνει πάντα κομψές κα πολύ προσεγμένες εμφανίσεις, ακόμα και αν πρόκειται να πάει στην παραλία. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 28/7 δημοσίευσε άλλη μια στυλιστική της επιλογή, που σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν. Μπορεί να φόρεσε ένα κλασσικό μαύρο ολόσωμο μαγιό, όμως από πάνω το απογείωσε με ένα ένα λεοπάρ τύπου κιμονό, που της ταίριαζε απόλυτα.

Η νέα εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου με μαγιό στη Μύκονο

3 ρούχα που φόρεσε η Καινούργιου στη Μύκονο και στην παραλία

Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές της η όμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και φροντίζει να κάνει συχνές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ενημερώνει του ακόλουθους της για τις στιλιστικές της επιλογές. Κάνοντας scroll στις τελευταίες δημοσιεύσεις της, παρατήρησα πως στα beach look της επιλέγει τα πλεκτά, διάτρητα υφάσματα.

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο μεγάλη τάση είναι το πλεκτό, αλλά και το see through. Η Κατερίνα τα συνδυάζει πολύ σωστά, και λογικό άλλωστε καθώς δεν μπορεί να μην ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στην παρακάτω φωτογραφία φοράει ένα υπέροχο mini φόρεμα από δίχτυ και στρας.

Κατερίνα Καινούργιου

Εάν σου αρέσει το beach look της παραπάνω εικόνας, δες εδώ πως να το αντιγράψεις.

Άλλη μέρα επέλεξε πλεκτό, διάτρητο, μακρύ, μαύρο φόρεμα φόρεμα, σχεδόν ίδιο με αυτό της Σοφίας Χατζηπαντελή (δες το εδώ).

Κατερίνα Καινούργιου

Δες ακόμη πόσο κοστίζει το πανάκριβο ολόσωμο μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μύκονο.

Τέλος, δες μία υπέροχη πλεκτή μπλούζα που φόρεσε πάνω από ολόσωμο μαγιό.

Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαύρο φόρεμα με αστέρια – Πως κυκλοφόρησε στα μαγαζιά της Μυκόνου η Κατερίνα Καινούργιου

Το beauty look της εβδομάδας: Δημιούργησε το chic glam μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.