Σε super ξενοδοχείο της Πάργας με την σύντροφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Οι φωτογραφίες στην πισίνα

July 29, 2022


Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεμίζει τις μπαταρίες του κάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγέλη. Ο παρουσιαστής που θα έχει ένα…


Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεμίζει τις μπαταρίες του κάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγέλη. Ο παρουσιαστής που θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο από Σεπτέμβρη στην εκπομπή Super Κατερίνα, απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάργας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινή του ζωή αλλά και από το κανάλι μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι διακοπές του Ανδρέα Μικρούτσικου με την σύντροφό του στην Πάργα

Τώρα που είναι στην Πάργα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανεβάζει φωτογραφίες από την πόλη όπου κάνει βόλτες με την αγαπημένη του, αλλά και στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο, που όπως είδαμε έχει απίστευτη πισίνα.

Πουλήθηκε το σπίτι του στη Μήλο

Δυσάρεστα ήταν πρόσφατα τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς το σπίτι και “καταφύγιό” του στη Μήλο είχε βγει σε πλειστηριασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/7 και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η συμφωνία είχε ήδη κλείσει. Από τις 10 το πρωί συγκεντρώθηκε κόσμος για να δώσει τις προσφορές του και να κάνει δικό του το πανέμορφο αυτό κτίριο, όπου ο παρουσιαστής περνούσε τα καλοκαίρια του με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και φίλους.

Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 335.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό με το οποίο κατακυρώθηκε τελικά δεν απείχε πολύ, καθώς ανήλθε στις 336.650 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου – Τι συμβαίνει με την υγεία της

Mad VMA 2022: «Τέτοια κατακάθια βιάζουν την μουσική» – Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τους τράπερ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.