Ελληνική Λύση για παραίτηση Μηταράκη: Η ΝΔ διακατέχεται από «ταυτοτική κρίση»

July 28, 2023


Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της σχολιάζει την παραίτηση του Νότη Μηταράκη.Ανακοίνωση για την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσε η Ελληνική Λύση.Σημειώνει ότι «η ΝΔ διακατέχεται από “ταυτοτική κρίση” και όχι κρίση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τα 800 εκατ. άλλωστε είναι “διαστημικό” ποσό και όποιος τολμήσει να παρεκκλίνει, “χαλάει την πιάτσα…


Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της σχολιάζει την παραίτηση του Νότη Μηταράκη.

Ανακοίνωση για την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσε η Ελληνική Λύση.

Σημειώνει ότι «η ΝΔ διακατέχεται από “ταυτοτική κρίση” και όχι κρίση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τα 800 εκατ. άλλωστε είναι “διαστημικό” ποσό και όποιος τολμήσει να παρεκκλίνει, “χαλάει την πιάτσα”.

Η Ελληνική Λύση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προειδοποιεί ότι όποιος δεν σεβαστεί το δημόσιο χρήμα, θα το πληρώσει πολύ ακριβά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.