Νότης Μηταράκης: Οι εξηγήσεις που δεν έπεισαν, η παραίτηση και η αντίδραση των κομμάτων

July 28, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον Νότη Μηταράκη, που, όμως, δεν έπεισαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος στη συνέχεια του ανακοίνωσε την απόφαση του, με τον κ. Μηταράκη να υποβάλει την παραίτηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγουςΟ Νότης Μηταράκης παραιτήθηκε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη για προσωπικούς λόγους, όμως το παρασκήνιο για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση είναι έντονο…


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον Νότη Μηταράκη, που, όμως, δεν έπεισαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος στη συνέχεια του ανακοίνωσε την απόφαση του, με τον κ. Μηταράκη να υποβάλει την παραίτηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους

Ο Νότης Μηταράκης παραιτήθηκε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη για προσωπικούς λόγους, όμως το παρασκήνιο για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση είναι έντονο.

Ο Νότης Μηταράκης, την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται στο πόδι για τις φωτιές, την ώρα που οι αστυνομικοί μπαίνουν στα πύρινα μέτωπα και βοηθούν πολίτες να απεγκλωβιστούν, ήταν πρακτικά απών, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα.

Κι αυτή η ηχηρή του απουσία ήταν αντίθετη στην εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα κυβερνητικά του στελέχη. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός από το βράδυ της επανεκλογής του είχε στείλει ένα και μόνο μήνυμα κατά της αλαζονείας. Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές, αναφέροντας πως μοναδικός στόχος είναι η σκληρή δουλειά και η τήρηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.